E-maily

Dochádzkový systém umožňuje ku každému zamestnancovi uložiť e-mailovú adresu, ktorá bude slúžiť pre informáciu o stave jeho žiadanky. Vloženie e-mailu sa robí cez kartu "Zoznamy" v časti "Zamestnanci". Po rozkliknutí karty zamestnanca vpíšete e-mail (viď obrázok nižšie).

 

 

E-mail sa odošle automaticky systémom pri vytvorení a zmene stavu žiadanky. Tieto e-maily sa zobrazujú v karte "Prehľady" v časti "E-maily". Na základnej obrazovke môžete vidieť kedy bola žiadanka vytvorená, odoslaná, stav v akom sa nachádzka, e-maily na ktoré bola zaslaná. V pravej časti môžete vidieť aj popis e-mailu.

 

 

V niektorých prípadoch je žiadúce poslať informáciu o žiadanke aj na ďalšie e-maily (iný ako je uvedený v karte zamestnanca), v tom prípade môžete vložiť doplňujúce e-mailové adresy do okna pri vyjadrovaní sa k žiadanke.

 

 

Systém ponúka možnosť opätovne odoslať email - stačí si označiť konkrétnu žiadanku ktorú chcete znovu odoslať a kliknúť na "odoslať znova".
Ak z nejakého dôvodu nechodia správy o žiadankách na e-mail je možné si to overiť cez testovací e-mail. Takto si viete odsledovať či informácie o žiadanke prídu korektne na e-mail. Kliknite na "Vytvoriť testovací e-mail", zobrazí sa Vám tabuľka kde vypíšete e-mail príjemcu a text a kliknete na tlačidlo "Odoslať".

 

Pozrite si aj návody:

Žiadanky

 Fondy