Podpora a info

V tejto karte sa nachádzajú časti:

 

  1. Začíname - je sprievodca dochádzkového systému AMS, ukáže vám ako funguje a zároveň vás prevedie základnými nastaveniami, ktoré budete potrebovať.



     
  2. Informácie - skladá sa z troch častí:
     
    • Administrátorský účet - v tejto sekcii má administrátor možnosť:
      • použiť "automatické prihlásenie" a tým pádom ho systém prihlási automaticky
      • zmeniť údaje - prihlasovacie meno, celé meno alebo e-mail prihláseného admina
      • zmeniť heslo aktuálne prihláseného admina
         
    • Informácie o programe - tu sa nachádzajú verzie súčastí programu AMS, ktoré máte nainštalované. Ak chcete zistiť, či sú dostupné aktualizácie pre Vašu verziu dochádzkového systému, kliknite na tlačidlo "Skontrolovať aktualizácie".
       
    • Informácie o licencii - nájdete tu základné informácie o vašej licencii, takisto počet zamestnancov a administrátorov a licenčné podmienky.



       
  3. Podrobné návody - v tejto časti sa nachádzajú odkazy, ktoré vás presmerujú na podrobné manuály ohľadom dochádzkového systému.

 

 

 

Pre ešte efektívnejšiu komunikáciu so zákazníkom sme zriadili "chat" a "vzdialenú podporu". Tu sú naši technici vždy k dispozícii, v prípade potreby im môžete napísať a budú pripravení ihneď riešiť Váš problém s dochádzkou. Tlačidlá nájdete na spodnej časti obrazovky.

 

 

 

SPUSTIŤ VZDIALENÚ PODPORU

Vzdialená podpora funguje pomocou programu TeamViewer. Ide o program, vďaka ktorému sa vieme pripojiť na Váš počítač a priamo u Vás riešiť problém s dochádzkou. Pre toto pripojenie potrebujeme vedieť kód relácie, ktorý sa vygeneruje po kliknutí na tlačidlo "Spustiť vzdialenú podporu"Na základe tohto kódu sa k vám pripojíme a môžeme hneď vyriešiť vzniknutý problém.

 

 

 

Dostupný je aj podrobný videonávod "Ako spustiť vzdialenú podporu".

 

Poznámka: Pre správnosť fungovania programu Team Viewer a teda pripojenia sa na váš počítač, je potrebné použiť jeho verziu 11, ktorá je kompatibilná s našou. Pokiaľ máte stiahnutú novšiu verziu nebude možné sa na vás pripojiť.

 

OTVORIŤ CHAT (online rozhovor)

Po kliknutí na toto tlačidlo sa zobrazí okno s chatom. Stačí kliknúť na ikonu pre začatie chatu.

 

 

Vaše údaje a otázky vypíšte do chatovacieho okna a kliknite na tlačidlo "Chat".

 

 

Systém vyhľadá technika, ktorý bude online odpovedať na Vaše otázky.