Zabudnuté heslo do AMS

V prípade, že ste zabudli heslo a neviete sa prihlásiť do programu AMS, na úvodnej prihlasovacej obrazovke je k dispozícii tlačidlo "Obnoviť zabudnuté heslo".

 

 

Po kliknutí na tlačidlo "Obnoviť zabudnuté heslo" sa zobrazí okno, do ktorého vypíšete prihlasovacie meno do AMS (v našom príklade admin) a kliknete na OK.

 

 

Program potvrdí vygenerovanie nového hesla. Kliknite na OK.

 

 

Do e-mailovej schránky obdržíte nové heslo (heslo sa nachádza v prílohe e-mailu).

Pozn.: Ak vám nebol doručený e-mail do prijatej pošty, prekontrolujte spam.

 

 

Toto heslo následne použite na prihlásenie sa do AMS.

 

 

E-mailová adresa, na ktorú je zasielané heslo pre obnovu sa uvádza priamo v karte administrátora (v AMS v časti Zoznamy - Administrátori po rozkliknutí konkrétneho admina).

 

 

Každý administrátor má možnosť zmeniť si svoje údaje po prihlásení sa do AMS (prihlasovacie meno, heslo, e-mail) v AMS v karte Podpora + Info v časti Informácie - Administrátorský účet.

Pri zmene hesla do kolonky staré heslo vypíše heslo, ktoré mu bolo zaslané e-mailom na obnovu, vypíše nové heslo a ešte raz nové heslo potvrdí. Klikne na Potvrdiť. Pri nasledujúcom prihlásení sa do AMS mu bude umožnené prihlásiť sa pod novým heslom.

 

 

Hlavný administrátor má možnosť zmeniť prihlasovacie údaje (meno, heslo, e-mail) aj ostatným administrátorom v časti Zoznamy - Administrátori.

Zaslanie hesla na obnovu je zavedené od AMS verzie 1.1.4.3. a je potrebný k použitiu plugin Mandrill (aby mohla prebehnúť komunikácia medzi emailom admina a AMS).