Zmena hesla do AMS

Pri zmene hesla administrátora (či už zabudnuté heslo alebo zmena existujúceho) treba rozlíšiť či sa jedná o:

 

Hlavný administrátor (s ID 1)

Pokiaľ si chce hlavný administrátor zmeniť heslo, stačí keď po prihlásení sa pod svojim účtom vojde do karty Podpora + Info -  Informácie v časti Administrátorský účet klikne na Zmeniť heslo. Otvorí sa okno, kde vypíše staré heslo, nové heslo a stlačí Potvrdiť. (V časti Administrátorský účet v možnosti Zmeniť údaje si vie hlavný admin zmeniť prihlasovacie meno, e-mail a meno + priezvisko.)

 

 

Pokiaľ hlavný admin zabudol svoje heslo a nevie sa prihlásiť do AMS, je potrebné kontaktovať našu technickú podporu, prostredníctvom tiketu alebo chatu nám dajte vedieť, že máte záujem o zmenu hesla hlavného admina a my Vám obratom zresetujeme heslo.

 

Ostatní administrátori (s ID 2,3,...)

tu rozlišujeme dve možnosti zmeny hesla:

  1. cez administrátorský účet - ak sa administrátor vie prihlásiť do AMS
  2. prostredníctvom hlavného admina - ak sa nevie prihlásiť do AMS

 

1. Zmena hesla cez vlastný administrátorský účet

- využíva sa vtedy, ak admin vie svoje staré heslo a chce si ho len zmeniť (vie sa prihlásiť do AMS)

V AMS má každý administrátor po prihlásení sa možnosť zmeniť heslo v časti Podpora + Info - Informácie. Tu sa nachádza Administrátorský účet, kde si viete Zmeniť údaje (prihlasovacie meno, e-mail a meno + priezvisko) alebo Zmeniť heslo. Napíšete staré heslo, vytvoríte nové a potrvrdíte.

 

 

2. Heslo zmení hlavný administrátor

- využíva sa vtedy, ak admin nevie svoje heslo a potrebuje ho zmeniť alebo vytvoriť nové (nevie sa prihlásiť do AMS)

V AMS v časti Zoznamy - Administrátorihlavný admin (s ID 1) možnosť zmeniť heslo ostatným administrátorom. Kliknutím na admina a pomocou tlačidla Upraviť (vpravo dole) alebo dvojklikom na admina sa zobrazí náhľad. Do možnosti heslo vypíše hlavný admin nové heslo pre vybraného administrátora a stlačí Uložiť.